CFD simulatie en berekeningen bij diverse organisaties

Elke organisatie kan baat hebben bij High Performance Computing. Met High Performance Computing kan een CFD simulatie worden uitgevoerd bij zowel publieke als private organisaties. CVIS biedt voor beide groepen een oplossing in diverse branches. Zij opereren zowel on demand als op locatie waardoor elke klus flexibel ingevuld kan worden. Zij zijn in staat om organisaties te adviseren op het gebied van Business to IT-alignment.

CFD simulatie en berekeningen uitgevoerd door middel van High Performance Computing

High Performance Computing wordt gebruikt voor het uitvoeren van een CFD simulatie en berekeningen. Het biedt de mogelijkheid om hogere prestaties te realiseren dan wanneer één enkele computer dezelfde berekeningen moet uitvoeren. Het wordt voornamelijk toegepast bij rekenkundige simulaties. Het kan ook nodig zijn om gebruik te maken van clusters. High Performance Computing wordt vaak gebruikt in research en development, vliegtuigbouw en –simulatie, CFD berekeningen en een simulatie en akoestische berekeningen. Deze HPC-oplossingen bieden ene uitkomst voor organisaties en bedrijven die complexe ICT-omgevingen hebben.

High Performance Computing: CFD berekeningen uitvoeren

CFD berekeningen worden uitgevoerd met behulp van High Performance Computing. Het is zelfs mogelijk om een hogere rekenkracht te realiseren.. Voor veel branches en sectoren is deze rekenkracht namelijk van groot belang. CVIS is een bedrijf dat hier al jarenlang op inspeelt door CFD berekeningen uit te voeren door middel van High Performance Computing. Door computers parallel aan elkaar te laten opereren zijn organisaties en bedrijven verzekerd van meer rekenkracht Het is ook mogelijk om hier een CFD simulatie uit te voeren. Deze software berekent het effect van de dynamiek op vloeistof. Het is dus mogelijk om het verwachte gedrag van vloeistoffen te berekenen.

Comments are closed.