iPhone glas reparatie

iPhone glas reparatie

Ik had al een tijdje mijn iPhone 4S, bijna een jaar geleden bij mijn abonnement genomen. En terwijl ik genoeg mensen om me heen zag die hun telefoon hadden laten vallen waardoor het scherm kapot ging, was het mij, tot een aantal dagen geleden, nog niet overkomen. Maar toen gebeurde het toch. Mijn telefoon was van een bureautafel afgevallen waardoor het scherm gebarsten was. Het was nogal hinderend in gebruik, dus ik begon gelijk dezelfde middag met googlen naar een reparatiebedrijf in de buurt van Velserbroek, met voorkeur naar Haarlem. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is; VistaRepair. Ik reed er gelijk naartoe binnen tien minuten, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair blijkbaar onderdeel van is. Ik stelde mijn vraag, en ondanks dat ze niet gelijk aan mijn telefoon konden beginnen vanwege andere reparaties, zou hij binnen een uurtje klaar zijn. Ik leverde dus mijn telefoon in, kreeg wat te drinken, en ging aan de grote “wachttafel” zitten om wat te werken op mijn laptop. Met een minuutje of 40 zag ik mijn telefoon weer, in de oude vertrouwde staat; zonder schermbreuken. Ik rekende af, kreeg een factuur, en moest er snel weer vandoor.

VistaRepair heeft mij snel en goed aan een iPhone scherm reparatie geholpen, en daarvoor ben ik hun dankbaar. Ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Vandaar dat ik VistaRepair aanraad aan iedereen met een kapotte telefoon die er ook snel weer van wilt kunnen genieten!

Comments are closed.