Uitzendbureau met hardwerkende Polen

Bent u op zoek naar uitzendkrachten die snel weten wat hun te doen staat, kwaliteit leveren, hard werken met een laag ziekteverzuim? Dan hebben wij voor u dé oplosing. Poolse uitzendkrachten! Wij van Dutch Job Centre zijn het Poolse uitzendbureau en bieden u hardwerkende Polen! Wij zorgen er voor dat u werknemers in dienst krijgt die hard en goed werk leveren daarnaast streven wij voor de Polen naar goede arbeids-en woonomstandigheden. Zo zijn wij als Pools uitzendbureau gelijkwaardig aan het werk. Wij regelen onderdak en ook het vervoer naar het werk regelen wij. U hoeft zich niet druk te maken want u zit nergens aan vast!

Personeel gezocht

Ik zit in de vleesindustrie en was nog op zoek naar vlees-en pluimverwerkers. Ik heb langere tijd gezocht en was op zoek naar uitzendkrachten waarbij ik een beter arbeidsresultaat zou zien met een hogere productie voor hetzelfde geld. Toen ik de Poolse mannen had ingeschakeld was ik er eerst nog niet zo zeker over maar die twijfels waren al snel verdwenen en ben er heel tevreden over.

Voor meer informatie over de Poolse uitzendkrachten kunt u terecht op de website. Hier vindt u alle informatie, heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Bel ons dan gerust op! Een van onze medewerkers zal u vriendelijk verder helpen.

Comments are closed.